Først se på SS20s Supreme X Nike Air Force 1 Low

Supreme Samarbeid har en tendens til å være noen av de galeste i spillet, men det ser ut til at de snu hva som helst ned i et hakk med den kommende Supreme X Nike Air Force 1 Lav. En sko som var veldig første ryktet i fjor sommer, får vi til slutt vår aller første titt på James Jebbias nyeste Swoosh-sko takket være disse splitter nye bildene fra Sneaker insiders @ S.Sam.Group samt @solebyjc.

En leksjon i minimalistisk sneakerdesign, Supreme’s AF1 er basert på den tradisjonelle “Triple White” Colourway, med rene hvite skinnpaneler som gjør opp den øvre, samt en komplementær luft mellomsåle nedenfor for komfort, samt pute som har vært rundt i betraktning som 80 tallet.

Mens det kan se ut som en hvilken som helst type Old Air Force 1 fra en avstand, på ytterligere inspeksjon, vil du oppdage en øverste boks-logo deplosed på hælen. Dette har vært ganske kontroversielt, med mange sneakerheads merking det som “lat” så vel som “uinspirert”. Med det sagt, noen fans praises stilen for sin “hvis det ikke er bra, ikke reparere det” holdning. Disse menneskene trenger også å være de som koplet den like enkle Prada X Adidas SuperStar i forrige måned.

Planlagt for en vårsesmerter 2020 lansering, er Supreme X Nike Air Force 1 Low, sikkert å tilby, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer utgivelsesinformasjon som den utvikler! Mens du er her, er disse de beste splitter nye, så vel som kommende Nike Air Force 1s! Den kommende Collab leveres på samme måte i trippel svart farger, klikk her for å ta en titt på Supreme X Nike Air Force 1 Low Black!

Bilde via solebyrjc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post