Yeezy Boost 350 V2 “Bred” skal på nytt rundt om i verden senere i år!

Dette er nyheten vi alle har ventet på. 2017 var et legendarisk år for Yeezy Boost 350 V2. Ikke bare så vi utgivelsen av “Blue Tint”, “Semi Frozen Yellow”, så vel som selvfølgelig “Zebra”, det var på samme måte året Yeezy Boost 350 V2 “avlet” debuterte. Hvis du ikke taklet til politibetjenten tilbake på dagen, er du heldig, som det skal på nytt senere i år!

Med en “trippel svart” Primeknit -øvre, var “oppdrettet”, så vel som, en av de stealthiest yeezy -fargene som noen gang er laget. I sammenheng med rød “SPLY-350” som skisserer langs sidesiden, forlenget denne sterke fargen mot fanen Back Pull også, noe som resulterer i en slående estetikk som virkelig er ikonisk.

Nedenfor under er en matt svart adidas Boost mellomsåle til stede for komfort i tillegg til demping som fortsetter å lede flokken selv tre år senere, i tillegg til å knytte det som sammen er et par tykke tau -snøringer, og avslutter designet.

I følge Kanye West selv vil Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Bred” bli avleverte 5. desember, så vel som vil bli tilbudt å sneakerheads rundt om i verden i hele husholdningsstørrelsene! La oss forstå hva du tror om denne store ombyggingsnyheten, så vel som mens du er her, kan du også se ditt aller første blikk på Yeezy Boost 380 “Hylte Glow”!

Bilde via Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post