Først se på Beyoncés nye Ivy Park X Adidas Collection

tilbake i desember i fjor, ble fans behandlet med et første blikk på den kommende Ivy Park X Adidas-samlingen. Utvalget – designet av Beyoncé og hennes team i samarbeid med Sportswear Giant – har alt fra klær og fottøy til tilbehør og smykker. Og nå, for å lyse opp alles januar, har Bey frigjør den første kampanjevideoen som gir seere en sjanse til å se på samlingen i nærmere detaljer.

Videoen er skutt i signatur Beyoncé-stil og bærer likheter med sine lemonadevisualer. Grainy, abstrakt og bruk av hver vinkel, Campaign Vid feirer ikke bare sportswear-samlingen, men urbane kultur og mangfold. BEY har uttrykt sin lidenskap for kjønnsnøytral klær og har gjort uttalelser om å ønske å sikre at hennes design er inkluderende.

Etter å ha kjøpt tilbake hennes merkevare fra Philip Green, er Beyoncé nå den eneste eieren av Ivy Park og er forpliktet til å presse merkevaren videre enn noen gang før. Når hun snakker om samlingen, sa hun “Jeg ønsket å designe og tenke på stykker som tjener som favorittpansler for alle som anerkjenner styrken i deres individuelle stil og lever fritt og dristig.” Ved hjelp av lyse farger, unike silhuetter og dristige stiler for å uttrykke sin egen stil, er denne samlingen laget for å gjøre brukeren føles som en absolutt sjef.

Inkludert et bredt spekter av fritidsstykker, samt en trio av joggesko, er det satt til å slippe den 18. januar. Pass på at du COP hvert eneste stykke fra Ivy Park X Adidas-samlingen – fordi vi vet at vi skal.

Bilde via Instagram / @ Beyonce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post