Jumpman feirer Air Jordan 5s 30 -årsjubileum med ‘Top 3’

Da Air Jordan 5 aller første debuterte tilbake i 1990, ble sneakerheads overalt forbløffet over det fantastiske designet. Hjernen til Tinker Hatfield, det tar motivasjon fra Mustang -konkurrenten Jet som ble utplassert i 2. verdenskrig, i tillegg til at den raskt ble et tegn på Michael Jordans aller første NBA -mesterskap. Med 30 -årsjubileet som dukker opp neste år, ser det ut til at Jumpman skal feire denne milepælen med en ekstremt spesiell AJ5 -farge.

Døpet ‘Top 3’, smelter skoen tre av de mange anerkjente fargene til en, inkludert ‘Fire Red’, ‘Black Metallic’, samt selvfølgelig ‘Grape’. Mens denne mismosen med paletter har blitt gjort før på andre silhuetter, er det aldri blitt oppnådd på AJ5, så dette er absolutt en utgivelse du ikke vil gå glipp av.

Annet enn OG “Nike Air”; Merkevarebygging på hælene, ganske mye annet er forstått om den påståtte Air Jordan 5 ‘Top 3’. Arrangeres for å avta en gang i 2020, sørg for at du holder øynene skrellet for mye mer utgivelsesinformasjon i tillegg til en oppdatert liste over aksjer! Issa politimann!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post