PSG X Dior Link like mye som design både uformell og formell utseende for troppen

Det ser ut til at Paris Saint Germain har til hensikt å bli vinne denne sesongen. Etter en sjokk signering av Lionel Messi forrige måned, har det Paris -baserte fotballaget nå inngått samarbeid med Dior for et utvalg av stykker som skal bæres av spillerne.

Ledet av Dior Creative Director Kim Jones, vil denne samlingen inneholde både tilfeldige og formelle utseende i først og fremst svart og marinefarger. For formelle anledninger vil teamet bruke elegante kashmirfrakker, dressjakker, tee -skjorter og bukser alle med en slank montert og glatt silhuett. For å koble seg sammen med dette antrekket, vil Captoe -derbier bli slitt på føttene med Dior Saddlebags, en PSG Jacquard -slips av topp kvalitet og et kashmir -skjerf alt på slep.

Den tilfeldige utseendet har Harrington -jakker, strikkede genser og polo -skjorter, som alle har broderte PSG -lapplogoer sammen med “CD Icon” initialer. Utseendet er deretter ferdig med Dior’s Explorer Derby Shoe, en formell kalveskinnskinntilsetning optimalt for en rekke anledninger.

Det ser ut til at mote og fotball ser ut til å være i godt selskap denne sesongen, og vi kan ikke vente med å se hva som kommer videre. I andre nyheter, feir Ronaldos retur til Manchester United med et offisielt sett.

Bilde via Brett Lloyd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post