Steve Madden rett opp kopierer Travis Scott & Off-White X Air Jordan 1

Steve Madden er ingen fremmed når det gjelder å rive av design. Tilbake i 2016 ga det New York-baserte motemerket ut en sneaker som lignet nøyaktig på at Yeezy forbedrer 350. Nå, tre år senere, er de opp til sine gamle triks igjen ved å slippe et par basketballsko som ser nøyaktig ut som Travis Scott X Air Jordan 1 og Off-White X Air Jordan 1.

Begge skoene ble kalt ‘Malone’, og har en høy toppkonstruksjon og bruker Jordan Brands signaturfarge blokkerte estetiske gjennom hele tiden, med det første paret som ble malt i La Flames jordnære brune palett og den andre dyppet i Virgil Ablohs legendariske ‘Chicago’ Colourway.

Bilde ved hjelp av Steve Madden

Bilde ved hjelp av Steve Madden
Madden har også kopiert off-whites dekonstruerte utseende, med synlig søm og teknisk verbiage gjennom. Med alt det som er sagt, ønsket de helt klart å unngå et søksmål, så de har erstattet Nikes berømte swoosh med sin egen stjernelogo.

Hvis du av en eller annen grunn vil cop Steve Maddens “inspirerte” Malone -joggesko, har de nå tilgjengelig. Denne typen fenomen, mens den er sett på, er usedvanlig vanlig i bransjen, og det hele koker ned til åndsverksrett og hvordan motedesign ikke kan patenteres. La oss få vite hva du synes om dette, og sørg for at du holder det låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når det utvikler seg!

Bilde ved hjelp av Steve Madden

Bilde ved hjelp av Steve Madden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post