Puma tar på seg Nike Adapt BB med den i Shape Intelligence

som overholder uttalelsen fra Nike Adapt BB tidligere denne måneden, har Puma nå avslørt håndtaket deres den selvlosende sneakeren. Fi -FI fungerer som etterfølgeren til kritikerrost autodisc som introduserte bare to år før, og er den nåværende fremgangen å finne fra den tyske giganten.

Med en mikromotor som driver et snøringssystem, strammer en gest opp eller ned på forfoten eller løsner snøresystemet. I tillegg, som ADAPT BB, har skoen en klok sensor, slik at den kan tilpasse seg formen på foten til hver bruker.

Å slippe med en tilhørende smarttelefon-app, kan sneakerheads gjøre ting som skjerm, justere, samt finjustere det fi-utstyrte fottøyet. Dette kan være veldig gunstig for de som alltid er på farten, i tillegg til at de ikke har tid til å finjustere det med skoen manuelt.

Puma FI er satt til å gi ut en gang i 2020, og er det nåværende trinnet i Pumas fortsatte forsøk på å presse grensene for ytelse så vel som livsprodukt. Er du hyped for denne utgivelsen? Eller er det så godt litt sent? La oss forstå om du vil være med, og sørg for å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen for gratis ideal nå! I Associated News gjenopplivet Puma nylig den legendariske palassvakten OG!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Puma -varme, må du huske å inspisere strømmen her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post