Ikke gå glipp av Feng Chen Wang X Converse Chuck 70 “2-i-1” -pakke!

Hvis du er en stor fan av den tradisjonelle con, men du er i humør for noe litt annerledes, så er Feng Chen Wang X Converse Chuck 70 “2-i-1” -pakken laget bare for du. Hennes andre partnerskap med det amerikanske fottøyavtrykket denne sesongen, det er planlagt å avta i morgen 19. oktober klokka 9 over på Converse UK!

Denne DIY-inspirerte sorten lanseres i to unike fargevalg, inkludert “naturlig elfenben” så vel som “Persimmon Orange”, og er ulikt noe vi har sett før. Ved å ta Chuck -silhuetten til et helt nytt nivå, har lerretbygningen så vel som vulkanisert mellomsåle begge fått et dekonstruert utseende som får deg til å se dobbelt.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Som om du skreller lag av en løk, kan du ta en sniktitt på hva som ligger innenfor. Denne avantgarde-estetikken utvider all metoden til bunnen så vel som hæl, hvor du også vil oppdage en delt co-merket Converse lisensplate samt to vevde trekk-faner.

Offisielt leder vår metode i morgen 19. oktober klokka 09.00 på Converse UK, la oss forstå hva du tror om Feng Chen Wang X Converse Chuck 70 “2-i-1” -pakke, så vel som hvilken farge du vil bidra til din samling! I tilhørende nyheter fungerer Cookie Monster Vibes på Ambush X Converse Chuck 70!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post