Adidas Alphaedge 4D lyser lyse med reflekterende oppgraderinger

Når Futurecraft 4D -teknologien kommer inn i mainstream, reviderer Adidas noen av de originale fargeskjemaene og bruker reflekterende oppgraderinger, nemlig Alphaedge 4D ‘Black’ og ‘White’. Selv om forskjellene kanskje ikke er drastiske, når lysene er slått av, vil de være sikker på å snu hoder uansett hvor du går.

Den ‘svarte’ og ‘hvite “er laget av Forgefiber som gir en pustende passform mens du opprettholder en solid struktur, og er malt i sine respektive fargepaletter. I motsetning til de tidligere versjonene, pryder en skinnende sølv adidas -logo hælen, og snøresystemet har blitt forsterket med et hardt panel. For å legge til dette har 3m detaljering blitt tilført over hele øvre, og skinner vakkert under lyset.

Selvfølgelig ville det ikke være en Futurecraft 4D -sneaker uten 3D -trykt mellomsåle som sider nedenfor. Dette er dyppet i en ‘Ash Green’ fargetone, og tilbyr et futuristisk utseende som er så iøynefallende som det blir.

Hvis du vil at den splitter nye Adidas Alphaedge 4DS i livet ditt, er 11. november datoen for blyant inn i kalenderen din. Selv om disse ikke forventes å selge ut umiddelbart, burde du fortsatt prøve å politisere så snart du kan fordi bestemte størrelser har en tendens til å selge ut raskt for 4D -utgivelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post