Den off-white x Air Jordan 4 “Bred” er endelig frigjort i år

Dette er det, sjef. Etter å ha fått vår første titt på sommeren 2019 under Virgil Ablohs figurer av taleutstilling på MCA Chicago, ser det ut som den varmt forventet off-white x Air Jordan 4 “Bred” er endelig å frigjøre senere i år. Betraktet av mange sneakerheads som den beste off-white x Nike skoen i eksistens, disse var opprinnelig forventet å falle på slutten av 2020, men vi er ikke virkelig overrasket at de ikke slipper dømme av den galne mengden forsinkelser som rammet bransjen i fjor.

En liten ta på den “hvite”, ABLOHs andre Air Jordan 4 er basert på den berømte “Black Red” Color Palette, samt har en Ultra Premium Construction. Med buttery myk suede nedstigende på overtakene, vil du også finne tradisjonell mesh paneler over lateral samt medial sidepaneler, etterfulgt av gjennomsiktig gummi øyestays som gir AJ4 at signaturen dekonstruert estetisk som off-white er populært for.

falsk

Når det gjelder hvilket, er Nike Air Malsole dekorert med “Air” -tekst. Dette er plassert i en gjennomskinnelig grå enhet, så vel som aksentert med krem, så vel som røde toner for et vintage-inspirert utseende som er laget for å slå hodene. Avrunding alt er det legendariske Jumpman-motivet som er stemplet på tungen, ferdigstillelse av designet.

Ifølge en rekke pålitelige kilder, vil den off-white x Nike Air Jordan 4 “Bred” lansere en gang i høst. Gi oss beskjed om hva du synes om denne fargen, så vel som mens du er her, kan du også ta ditt første titt på den off-white x Nike Dunk Low “Black”!

Bilde gjennom hypebeast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post