Yeezy Foam Rnnr “Oker” er klar for sommeren

Det er ingen tvil om at 2021 kommer til å bli en stor en for skum RNNR, og farger som Yeezy Foam RNNR “Oker” er bevis på dette. Nyvis avduket, vil denne sommerklare paletten bli en av de mest populære der ute.

Bilde via Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Selv om Kanye Wests troll absolutt ikke er for besvimelse av hjertet, er det mer enn det som møter øyet. Under det ville ytre og show-stoppende estetikken legger en bærekraftig konstruksjon som er ulikt noe der ute. Laget delvis fra alger som er kronet på Yeezys Wyoming HQ, har det blitt tilført skum for demping som ingenting annet der ute.

Andre steder er hele skoen pepret med perforeringer store og små, med to store som tar veien til hælen for et utseende som ikke er så ulik Adidas Boost -enheten som finnes på Yeezy 700. En ekstra bred åpning gir den perfekte glippen I-og-sklisser opplevelse, noe som gjør disse til det perfekte fottøy-alternativet for de som er på farten.

Bilde via Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Forventet å falle en gang i juli, er Adidas Yeezy Foam-løperen “Oker” en klar må-ha! La oss få vite hva du synes om denne livlige fargen, og i tilfelle du gikk glipp av den, vil Yeezy -lysbildene legge på nytt annenhver måned!

Bilde via Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post