Supreme X Ben Davis Collection slipper denne uken

Image via Supreme
Supreme har kommet sammen med American Workwear Label Ben Davis for deres høst 19 samling. Bestående av arbeidsklær Essentials som gærefrakk, dungarees, arbeidskjorte og beanie, er denne samlingen vanskelig å ignorere.

Bilde via øverste
I utgangspunktet lansering i 1935, Ben Davis sammen med sin far Simon, kan denne San Francisco-etiketten spore det er slite seg helt tilbake til 1870-tallet, hvor Davis ‘bestefar leverte stoffer til Levi Strauss som bidrar til å skape de ikoniske rivetne jeans.

Bilde via øverste
Som allerede nevnt, er alle arbeidsklærstapene her, for eksempel tærjakke, overalls, arbeidskjorte, arbeidsbukser og beanie. Dette er kombinert med fet fargeblokkering, med grå, oransje, marine, forsvinner grønn, svart og rosa kjøp av dagen. Avrundet med ypperlig merkevarebygging, “masse tøff” gorilla etikett og hickory striper.

Bilde via øverste
Lansering på nettet og på alle høyeste steder fra torsdag 12. september klokka 11.00, er den øverste x Ben Davis-samlingen satt til å bli en fremtidig gral. Hold det låst til den eneste leverandøren for alle de beste nyhetene og utgivelsene fra streetwear-samfunnet.

Bilde via øverste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post