Nike Air Max 90 Worldwide Pack “Black” er fremdeles tilgjengelig!

Selv om vi har sittet fast hjemme de siste månedene, gjør Swoosh det mye enklere enn noen gang å reise over hele kloden med Nike Air Max 90 Worldwide Pack “Black”! Å håndtere en av de mest kjente joggeskoene i historien, det er fremdeles tilgjengelig ideelt nå på avkom!

Int’l frakt

Kjøp nå

Med en stealthy svart skinn og passer sammen øvre, blir “svart” kontrast med en rekke flerfargede nike -swooshes langs sideveis og mediale sidepaneler. Lisser av topp kvalitet binder alt sammen, mens skreddersydde jordikonografi pryder tungen som et nikk til Beaverton-merkets globale appell.

Nedenfor under finner du en ren hvit luftsål som er foret med en slående rød yttersåle, og for å runde alt av, pryder en overdreven hangtag Air Max 90s Top Eyelets, og avslutter designet.

Int’l frakt

Kjøp nå

Hva er det å ikke elske med Nike Air Max 90 Worldwide Pack “Black”? Tilgjengelig nå på avkom, selger størrelsene ganske raskt allerede, så stopp det du gjør og få tak i et par! Gi oss beskjed hvis du håndterte til politimann, og i relaterte nyheter, er Nike Air Max 2090 “Duck Camo” nå bare £ 65 på avkom!

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post