Y-3-løperen 4D kombinerer premium stoffer med slående design

Yohji Yamamoto er ingen fremmed når det gjelder Futurecraft 4D. Den første designeren som takler Adidas ‘innovative teknologi tilbake i 2018, har han siden jobbet med fire andre utgivelser. Nå, som en del av sommeren 2020-kolleksjonen, har han tatt innpakningene fra den siste Y-3-løperen 4D, og ​​det er i motsetning til noe vi har sett før.

Det japanske ikonets siste sneaker er tilgjengelig i to farger, inkludert “Black” og “Black/Solar Orange”. Med en sporty nettkonstruksjon som er perfekt for de varmere månedene, gjør luksuriøst lær og semsket skinn også veien gjennom skoen.

Bilde via Y-3

Bilde via Y-3
Tykke broderte aksenter kan finnes på tvers av sidene og mediale sider og tåboks, og ned under, finner du en fullstendig svart ut Futurecraft 4D mellomsåle som fortsetter å blåse tankene våre selv etter tre år. Laget ved hjelp av en prosess som kalles digital lyssyntese, kombinerer den i hovedsak lys og oksygen for å skape det unike intrikate gitteret. Dette resulterer i en sinnssyk mengde demping med hvert trinn. For å runde det hele, pryder Yamamotos signaturlogo tungen og hælen og avslutter designet.

ADIDAS Y-3 Runner 4D slipper 17. juli, og vil garantert endre spillet. Gi oss beskjed om du legger disse til i samlingen din, og sørg for at du tar ditt første blikk på Adidas Ultra 4D “OG”!

Bilde via Y-3

Bilde via Y-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post