Ta et offisielt blikk på Air Jordan 1 High OG “Patent Bred”

uten tvil en av de største sneaker -silhuettene gjennom tidene, Air Jordan 1 har gitt ut i utallige farger gjennom årene, men en iterasjon fortsetter å herske øverste , OG “Bred” -utgaven. For å avslutte 2021, vil en helt ny versjon av denne klassiske fargen bli utgitt i form av Air Jordan 1 High OG “Patent Bred”. Dette paret viser den berømte fargeblokkeringen av originalen, men som er oppdatert med patentskinn, og vil uten tvil være en hit med sneakerfans over hele kloden.

Forrige gang vi så en avlet fargeutgivelse på en høy topp Air Jordan 1 var tilbake i 2016 da den opprinnelige versjonen sist ble retro, som selvfølgelig ble utsolgt øyeblikkelig. Enhver seriøs Nike- eller Jordan -fan vil ønske å legge disse til samlingen deres, så hvis du skal få tak i disse, må du sørge for at du er klar til å gå inn i alle tombolaene!

Bilde via Nikeair Jordan 1 High OG “Patent oppdratt”

Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nikeair Jordan 1 High OG “Patent oppdratt”

Int’l frakt

Se mer

Denne gangen er mye av designet den samme, selv om overdelene selvfølgelig er laget av patentskinn, noe som betyr at de er holdbare og komfortable samtidig. Nikes signatur Swoosh -logo er til stede på både sideveis og mediale sider, mens andre innslag av merkevarebygging inkluderer Nike Air Logos på tungene og vingelogoene på kragen til hver sneaker. Utseendet er fullført med en hvit mellomsåleenhet og rød yttersål, og samsvarer med resten av fargevalget perfekt.

Hvis du ønsker å få tak i denne kommende AJ1 -utgivelsen, er den gode nyheten at paret allerede har en utgivelsesdato satt til 30. desember. Sørg for å holde den innelåst her hos den eneste leverandøren for alt det siste om hvordan du kan politisere, og mens du er her, sjekk ut resten av nettstedet vårt for din daglige sneaker -fix og andre historier som det beste utseendet ditt ennå på Supreme x Nike SB Dunk High “White”!

Bilde via Nikeair Jordan 1 High OG “Patent oppdratt”

Int’l frakt

Se mer

Bilde via Nikeair Jordan 1 High OG “Patent oppdratt”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post