Cactus Plant Flea Market, Patta, Brain Dead & Others slår seg sammen for en Gaza Relief Fundraising Event Tee

med mindre du har bodd under en stein som nylig er en stor mulighet for at du har sett hva som skjer i Gaza. Når konflikter fortsetter, har mange palestinske lokalbefolkningen oppdaget seg uten hjem, mat, klær samt til og med får tilgang til vann.

Som et resultat av disse sjokkerende scenene har en rekke merker gått sammen for å skape en samarbeidende tee med 100% av inntektene som går til Palestina Children’s Relief Fund, Palestinian Medical Relief Society samt medisinsk hjelp for palestinere.

Selve tee har et stort frontaltrykk med fugl, sommerfugl samt skildringer av tregren som ligger på toppen av et blankt hvitt lerret. I tillegg sitter en håndbrodert rød blomst, produsert av palestinske broderere sammen med designet.

På baksiden av plagget oppdager du hver merkevarelogo som bidro med som inkluderer Cactus Plant Flea Market, Patta, Brain Dead, 8 Sphere Zines, enormt som rekorder Tokyo, Blood Orange, Cometees, CNY, Denim Tears, Eco-Cycle , Valgreform, Emma Kohlmann, LQQK Studio, Miracle Seltzer, på Internett -keramikken, fordeler så vel som bittesmå så vel som noe programvare.

Med 100% av inntektene som er satt til å gå til en rettferdig sak, ville vi ønske at enhver person med noen ekstra penger denne måneden skal prøve så vel som politimann! Alternativt kan du donere til Palestina Children’s Relief Fund, Palestinian Medical Relief Society samt medisinsk hjelp for palestinere.

Bilde ved hjelp av Adish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post