Her er din sjanse til å klare slutten. x adidas yung 1 ‘atmosfære’

leverandør av luksuriøse herreklær og høyvarme-trenere, slutt. Klær er tilbake med enda et elegant samarbeid. Sammen med Adidas, gir de en raffinert farge mot Yung -1 – en trendende silhuett denne sesongen som hyller den berømte Falcon Dorf.

Se nærmere på slutten. x adidas yung 1 ‘atmosfære’ og registrer deg ved hjelp av slutt. lanserer for din sjanse til å politisere.

Den lysfargen på blått og grått sett på kanten av jordens atmosfære gir inspirasjonen til denne kule yung-1. Denne forenklede fargen er intet mindre enn å slå med et utseende som ser ut til å gå over fra grønt til blått i forskjellige lys. Seksjoner av aske sølv og grått er spredt overalt som et subtilt hint til rullende skyer.

Slutten. X Yung 1 kan skilte med en førsteklasses bruk av Nubuck og Mesh. Et torsjonssystem sitter under føttene i tillegg til en fornyet mellomsåle som lover den ekstra høyden.

Flere selgere antas å lansere denne stilen etter loddfrigjøringen. Følg med for nyheter om den bredere utgivelsen, og sørg for å beundre noen av de andre Yung-1 og Yung 96-stilene som nå er tilgjengelige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post