5 Insta -skudd som vil endre din mening om Yeezy Improv 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’

Det blir ikke mye mer kontroversiell enn Yeezy Improv 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’. Selv de mest hengivne av Kanye West -fansen er raske med å kalle disse en styggedom i fottøydesign. Og på baksiden er det mange av dere som er begeistret av denne absolutt bisarre fargen.

Elsker det eller hater det, det er ingen tvil om at størrelser vil være raske til å selge etter en global gjenoppretting senere denne måneden. Men det vil ikke hindre haterne fra å hevde disse som “døde”;. Spørsmålet er, er den ‘semi -frosne gul’ virkelig ha sin dårlige røde?!

Hvis du er en av de som fremdeles er på gjerdet, kan følgende INSA -skudd bare endre din mening. Jada, disse er høye, men bruk dem med det ideelle antrekket, og du vil ta oppmerksomhet – forhåpentligvis, av de ideelle grunnene.

Sørg for å legge igjen en kommentar nedenfor og gi oss beskjed hvis du vil ha tenkt å politisere.

Sammen med noen vanlige, svarte joggere, er Yeezy ‘Semi Frozen Yellow’ mye mer inoffensive enn du skulle tro.

Den iøynefallende silhuetten gjenoppretter på et tidspunkt hvor den stilige designen er veldig på trend. Når det er sagt, vil disse bli godt mottatt med fashionistas og hype -dyr. Men vil du bli med i trenden, eller er det bare litt for mye?!

Legg enda mye mer vekt på denne ‘SPLY-350’ ved å rulle opp disse joggerne akkurat som dere selv. Denne Insta Poser valgte de berømte lilla fargede Calabasas -sporbuksene. Det er en eksplosjon av farger som på en eller annen måte fungerer.

Hvis det ikke var den gjennomstikkende gule fargen som forårsaket forargelse, stilte mye spørsmål ved valget av en yttersåle i tannkjøttet. Riktignok gir det en helt en-av-en-type sko. Det er vanskelig å si om disse ville se bedre ut hvis yttersålen hadde blitt holdt en isete gul?!

Hvis du er den typen som ikke viker fra oppmerksomheten, kan det være veien å matche disse skoene med noen like bisarre bukser. Ta for eksempel disse øverste slangeskinnbuksene som nesten er like kjevelåpende som skoene selv.

Fortsatt ubestemt på Yeezy 350 ‘Semi Frozen Yellow’?! Ikke angst deg selv for mye, da det fortsatt er litt tid til å overveie om disse blir copped. Den gjenoppretting skjer fredag ​​14. desember.

Hold den låst til @thesolesupplier for informasjon om aksjetall, samt en hvordan du kan politide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post