Det beste utseendet ditt ennå på Sacai X Nike Blazer Low

Ryktene om en Sacai X Nike Blazer Low har gjort runder i ganske lang tid, men nå får vi vårt beste utseende ennå på Chitose Abe sitt neste swoosh -samarbeid . Først ertet i det japanske etikettens nyeste lookbook, har Sneaker Insider @sneakerjamz kommet med nærbildene, og de er alt vi drømte om og så mye mer.

Begge par slipper i to rene kuttede farger inkludert “Classic Green” og “Magma Orange”, og har en slående likhet med Blazer Mid Collab som debuterte i fjor. Arbeider med en glatt tumlet skinnbunn, smørete glatte semsket skinnende aksenter gir snøresystemet, mens lerret swooshes treffer de laterale og mediale sidepanelene.

Bilde gjennom sneakerjamz

Bilde gjennom sneakerjamz
Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne Sacai X Nike -samlingen uten å nevne det signaturdekonstruerte utseendet som er laget for å snu hoder. Fra tungene helt til mellomsolene og hælmerket, har alt blitt doblet opp for et utseende som er ganske bokstavelig talt dobbelt så fint. Avrunding av det hele er en co-branded Nike Insole, som avslutter designet.

Stort sett er ingenting annet kjent om Sacai X Nike Blazer Low på dette tidspunktet, men ifølge våre kilder burde vi forvente at de skal slippe en gang våren neste år. La oss få vite hvilken farge du vil politisere, og mens du er her, kan du like godt komme på nært hold med Sacai X Nike Vaporwaffle “Dark Iris” og “Sesame”!

Bilde gjennom sneakerjamz

Bilde gjennom sneakerjamz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post