Kom på nært hold med 2021s Parra X Nike SB Dunk Low

som overholder deres Ultra ønsket partnerskap i 2019, nederlandske illustratør, maler, samt animatør Parra har gjenforent med Swoosh når en gang for en Parra X Nike SB mer Dunk Low, så vel som stilen er absolutt bonkers. Han skifter bort fra hans noe bagatellmessig estetikk, og hans neste partnerskap tar skateboard -silhuetten til en dimensjon til – i tillegg til at vi tar vårt aller første blikk!

Det aller første du mest sannsynlig vil legge merke til om denne dunk -laven, er den uoverensstemmede stylingen som er populær i disse dager. Den venstre skoen har rene hvite skinnpaneler i hele, mens den ideelle bytter den ut med Parras signaturblå, rosa, i tillegg til rød mønstring som han utmerker seg for. Andre steder jobber begge parene på toppen av brune semsket skinnbaser for et ekstra premium -utseende, så vel som å føle seg, så vel som kobles sammen ved bruk av hvite tau.

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Svart Nike Swooshes skyter over lateral så vel som mediale sidepaneler, samt for å runde alt av, mye mer av den nederlandske kreative arbeidet kan sees på tungen så vel som hæl, og avslutter den absolutt vanvittige stilen som vi kan ‘ T Hjelp imidlertid å se på.

Stort sett ingenting annet forstås om 2021s Parra X Nike SB Dunk Low på dette tidspunktet, men det er satt til å avta en gang i år. La oss forstå hva du tror om denne fargen, så vel som i tilknyttede nyheter, den off-white x nike dunk Low faller i hele 50 farger!

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Bilde ved hjelp av yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post