Ikke gå glipp av morgendagens Nike Air Max 720 OBJ “Alumni” lansering!

Det er fødestedet til Odell Beckham Jr. som gir inspirasjonen til Nike Air Max 720 OBJ “White Canyon Gold”. Ellers kjent som “Alumni”, det er statsfargene i lilla og gull som feirer Odells formative år og den store staten Louisiana.

Bilde gjennom sneakerpolitikk
Selve skoen er utviklet i signaturfargene på LSU -tigrene. Denne Nike Air Max 720 OBJ sneaker er presentert i gull, lilla og hvit, og er utstyrt med en futuristisk luftenhet som leverer komfort og nikker til de nostalgiske stilene på 90 -tallet. Et viktig tillegg til samlingene av sneakerheads og amerikanske fotballfans, hvis det er bra nok for Odell Beckham Junior, er det bra nok for oss!

Bilde gjennom sneakerpolitikk
Når man ser året med stil, gir dette paret av Obj x Nike Air Max 720 mye mer av en uttalelse enn den trippel-svarte iterasjonen som ble utgitt i september, men leverer litt mye mer bærbarhet enn Junes flerfargede par. En silhuett som er like funksjonell som den er stilig, morgendagens Obj X Nike -lansering er en sertifisert skal politimann.

Selv om sneakerpolitikk utelukkende vil selge Nike Air Max 720 OBJ “Alumni” Stateside, vil du kunne få hendene på et par gjennom Nike Sneakrs -appen fra 08.00, 28. desember. Hold den låst i den eneste leverandøren for mye mer oppdateringer om denne utgivelsen og mye mer Nike -restocks.

Bilde gjennom sneakerpolitikk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post