Et blikk på fots på Union La X Air Jordan 4 sp “Off Noir”

Det mye mer vi ser Union La X Air Jordan 4 SP “Off Noir” den mye mer vi elsker det, og Det samme kan sies for mange sneakerheads der ute. Da vi først tok en titt på AJ4 i slutten av forrige måned, var vi ærlig talt ulykkelige med designen. Når det er sagt, så mye flere bilder dukket opp, begynte vi å sette pris på hva Chris Gibbs og teamet hans prøvde å oppnå, og vi ser nå et fot på fot!

Rett av mange som det beste sneaker -samarbeidet om sommeren, tar “Off Noir” på seg den klassiske Air Jordan 4, men legger til sin egen distinkte vri. Ved å bygge på en pustende nettbase, går premium svart nubuck ned over hele øvre, kontrast av hvitt netting langs sideveis og mediale sidepaneler. En smule “Brigade Blue” kommer rundt ankelen, mens “Light Fusion Red” treffer det store Nike Air Heel -merket og toppøyene.

Bilde gjennom Stylelikekay

Bilde gjennom Stylelikekay
Selvfølgelig kan du ikke snakke om Ulas nyeste innsats uten å nevne den flippede tungen som gir illusjonen av en lav toppsko, og også den gulede luftsålen som resulterer i en vintage-stemning som garantert vil vri hoder uansett hvor du går.

Ferdig med en dristig blå co-branded Hang Tag, er Union La X Nike Air Jordan 4 SP “Off Noir” ulikt noe vi har sett før. Forventet å treffe hyller 29. august sammen med en butikkeksklusiv “Guava Ice”, la oss få vite hva du synes om dette samarbeidet, og i relaterte nyheter synker den off-white X Air Jordan 4 “Bred” senere i år!

Bilde gjennom Stylelikekay

Bilde gjennom Stylelikekay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post