Et dyptgående blikk på A-Cold-Wall* X Nike Zoom Vomero +5 ‘Solarised’

Bilde ved hjelp av HypeBeast
Tilbake i oktober 2018 omskrev Samuel Ross sneakeren Holy Bible med den a-kalde veggen* x Nike Zoom Vomero +5. Ikke bare gjenopprettet han en tidlig kultklassiker fra 00 -tallet, han blyant også et nytt kapittel for vintage sneaker -trenden, og pustet nytt liv i trenden som gjorde en smule foreldet. Nå, nesten et år senere, er avantgarde-designeren tilbake med en helt ny farge, så vel som hypen er ekstremt ekte!

Vi ble kalt ‘Solarised’, og fikk virkelig et ekstremt kort blikk på denne Ultra Special Fitness -instruktøren tidligere i år. Malt i en bemerkelsesverdig jordnær fargepalett, hver så vel som hver sko er håndfarget til perfeksjon, så ingen to joggesko vil være de samme. Den ekstremt komplekse øvre er laget av et stort utvalg av premiummaterialer, så vel som for ekstra teft, har den London-baserte etiketten strippet skoen til PU-belegget, noe som indikerer at aldringsprosessen vil bli vesentlig raskere slik at sneakers utseende vil endre over tid.

Bilde ved hjelp av hypebeast

Bilde ved hjelp av hypebeast

Bilde ved hjelp av hypebeast
En mørkerød farge pryder sockliner så vel som snøringer, så vel som tidligere ACW Vomero -utgivelser, kan hælbenken elimineres for å avsløre det tradisjonelle Vomero -gitteret. For å avrunde alt av, er det svart patent swoosh merkevarebygging, lateral så vel som mediale sidepaneler, og fullfører den fengslende designen.

En reduksjonsdato for A-Caint-Wall* X Nike Zoom Vomero +5 ‘Solarised’ er ennå ikke bekreftet, så hvis du vil ha et par i samlingen din, må du huske å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer Slipp informasjon når den utvikler seg! Er dette Ross ‘fineste Nike -sneaker til dags dato? La oss forstå hva du synes!

Bilde ved hjelp av hypebeast

Bilde ved hjelp av hypebeast

Bilde ved hjelp av hypebeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post