Nike Air Force 1 “Legendary” viser frem skimrende nyanser av gull

til tross for at han er nesten 40 år gammel, Swoosh Teams Air Force 1 -silhuett ser fremdeles like bra ut i dag som det gjorde tilbake da Bruce Kilgore introduserte dem i 1982. Mens noe Nike -design har vært i så vel som ute av scenen, er AF1 uten tvil et av få par som vil holde seg passende i mange år fremover, alt takket være den attraktive bygningen som gjør det mulig for seg å være blank lerret for ubegrensede mulige stiler som den nylig unveiled fargen kalt Nike Air Force 1 Low “Legendary”.

Et bedre blikk på de rene bildene som leveres av respektable sneaker-innsider @yankeekicks viser dette kommende luftvåpen 1-er som flaunting en dobbelt-tonet makeover-overveiende svart, men aksentert med skimrende nyanser av gull over forskjellige komponenter.

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Fra hæl til tå trekker AF-1s ut skinnkjernen utviklet seg til fordel for nettlignende netting strakk seg over kvartalene, så vel som tåbokser i tillegg til smørete glatte nubuck-overlegg som lager tåhettene så vel som bakpaneler. Kontrasterende gull aksenter sprengte deretter med de oppgitte passformene som deretter lager sin metode på tvers av kjente deler: tykke broderte swoosh-disposisjonslogoer, “Fly” staver over tungene så vel som hælfaner, stjerneformede øverste eyelets, så vel som ” Luft “tekst aksent som ligger på mellomsålen.

Vil du legge Nike Air Force 1 “Legendary” til samlingen din? Forsikre deg om at du holder den innelåst i ideal her hos den eneste leverandøren hvis du ikke vil gå glipp av de nåværende Nike -utgivelsene! I tilhørende nyheter inkluderer denne kommende Nike Air Force 1 -pakken kule metallpinner!

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post