Supreme x Timberland gjenforenes for 3-øye tradisjonelle bæresko

på slutten av forrige måned, fikk vi en bekreftet utgivelsesdato for neste Ultimate X Nike Air Max Sneaker, men like før det synker, det legendariske streetwear-merket Har gjenforent med Timberland for Signature 3-Eye Traditional Carry Shoe!

Supreme X Timberland 3-øye tradisjonell bæresko er avduket i to unike farger, inkludert en svart versjon samt en leopard-utskrifts iterasjon, og er laget av håndsydd kalvehåroverdel som er matchet med en spenstig gummi-yttersåle. Spesiell beskrivelse er tilgjengelig i den typen gullfarget maskinvare, øverste merkede blonderlåser, samt rødt fôr som er dekorert med co-branding.

Den begrensede utgaven Ultimate X Timberland 3-Eye Traditional Carry Shoe vil gi ut på internett så vel som i New York, Brooklyn, Los Angeles, London, samt Paris-butikker 7. mars, med en Japan-utgivelse to dager senere på mars 9. La oss forstå om du tar tak i et par, så vel som om du er en stor fan av Supreme, må du huske å inspisere den splitter nye Nike Air Max 98 ‘University Red’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post