Sean Wotherspoons Air Max 97 og Air Max 1 Hybrid får en utgivelse i begynnelsen av november

tilbake under galskapen på Air Max Day -feiringen i mars, ble fremtiden til luft plassert i hendene på publikum. Flere kommende artister ble valgt til å designe en helt ny Nike-silhuett. Sneakerheads stemte for deres høyt elskede, og det var Sean Wotherspoons Air Max 97/ Air Max 1 Hybrid som kom ut på toppen.

Denne vinnende skissen ble brakt til live og avduket tidligere i år ved hjelp av Seans Insta -konto. Gitt dette ble bekreftet å gi ut i løpet av 2018s Air Max Day -feiringer, kommer nyheter om en tidlig lansering som et sjokk!

Dessverre, for Storbritannias sneakerhead, skjer denne eksklusive lanseringen bare i Sean Wotherspoons Round 2 -forhandlere som ligger i Hollywood og Virginia. Noen størrelser vil også være tilgjengelige fra Need Supply Co. fra 21. november.

Denne Corduroy -laget hybrid er en kontroversiell silhuett – ikke alle er overbevist om denne Air Max Day -utgivelsen. For de som fremdeles er usikre, er det alltid Atmos X Nike Air Max ‘Animal Pack 2.0’ som nylig ble bekreftet som en annen 2018 Air Max Day -utgivelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post