Hvordan style Puma RS-X3 “Puzzle”

PUMA RS-X3 “Puzzle” må være en av årets mest populære chunky joggesko. Den nåværende avdraget i den kritikerroste RS-X-serien som tok verden helt med storm tidligere i år, dette er et behov for å politge sneaker for enhver rotasjon. Med sin retro-futuristiske design og Ultra Clean Color Scheme, er det slik vi tror du sannsynligvis må style paret ditt!

Når dagene blir mye kaldere og mye kortere, er det ingenting bedre enn en hettegenser og et par svette, og det er det vi har basert på dette. Dippet i en jordnær palett som er best for høstmånedene, den uskarper linjen mellom smart og uformell, og samler forskjellige brune toner for å danne det største høstensemblet.

Int’l frakt

Kjøp nå

Sparking av det hele er Aimé Leon Dore Terry Logo Tracksuit. Det er gjennomsyret av mørke mandelfarger, det er en del av New York-Label’s “Uniform Program” kapselkolleksjon og er laget av luksuriøs fransk Terry Jersey. Grunnleggende, men likevel slående manus er fint brodert på brystet på hettegenseren og bena på buksene, og det er ferdig med ribbestrikkede trimmer for en behagelig passform.

Int’l frakt

Kjøp nå

Et betydelig midtpunkt i dette antrekket må være River Island Mac. Med en dobbeltbrystet stil, skilpaddeskallknapper og et spenne-fast belte kommer sammen for å skape den ytterste vinterstiftet som alle må ha i garderoben. Malt i en tonal beige, vil den utfylle de rene og utmerkede linjene i RS-X3 “puslespillet” feilfritt.

Int’l frakt

Kjøp nå

Selv om det er best å bare ha disse brikkene, vet vi alle at lagdeling er konge når det gjelder vinter til vinter, det er derfor vi har tatt med ASOS store hvite t-skjorte som skal ha på seg under alt. Med en mannskapshals og droppet skuldre, kan denne klassiske passformen bæres med hva som helst, men når du spretter den på med disse pannene, vil du definitivt være sentrum for oppmerksomheten.

Int’l frakt

Kjøp nå

For å runde det hele, har vi lagt Carhartt Beanie for ekstra varme. Sammen med RS-X3 “Puzzle” som Peaches og Cream, kan det skilte med en minimalistisk estetikk og en grunnleggende firkantet logo-lapp ideal foran, og går veldig bra med de gråte joggeskoene du har på føttene.

Hva synes du om stilguiden vår? Hvilke andre stykker ville du lagt til eller tatt bort? La oss få vite hva du tenker, og hvis Puma RS-X3 “Puzzle” kiler deg til å fancy, så få tak i ditt eget par ideal nå rett fra størrelse?!

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post