Nike Air Mye mer uptempo “Copy Paste” har flere Swoosh -logoer

Mange av Nike -joggeskoene vi har i dag stammer fra basketball. Nike Dunks, Air Force 1s, Blazers og Air Jordan 1s er bare noen av de få modellene som er kjent i dag som livsstilsalternativer. På den lappen er en retro -silhuett som også har opprettholdt sin faste stilling i Nikes vaktliste, luften mye mer uptempo. Og denne gangen har 90 -tallsklassikeren dukket opp med en ny oppsettstittel Nike Air mye mer uptempo “Copy Paste”.

Paret introduserer en øvre lær øvre tonet i en “jerngrå” nyanse fra hæl til tå. Det som setter denne variasjonen bortsett fra andre luft, mye mer uptempo -fargestoffer er de store Nike Swoosh -logoene på sideveggene i hvitt, ledsaget av flere mye flere swoosh -logoer på hælene, tærne og medialer.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Den anerkjente “Air” -overlegget på siden vises også med hvite konturer, noe som gir ytterligere kontrasterende berøringer, inkludert luftsåleenheten under føttene som ser en marineskygge.

Nike Air mye mer uptempo “Copy Paste” er absolutt et must for store Nike-samlere. Forsikre deg om at du blir låst best her hos den eneste leverandøren for alle de siste Nike -dråpene. I relaterte nyheter, kom på nært hold med Off-White X Nike Air Force 1 Mid “Black”.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post