Se først på Atmos X Adidas Originals NMD R1

Uansett hva du sier, stopper ikke NMD -hype -toget snart. Etter omtrent tre år med å gi ut forskjellige varianter av den ikoniske Nomad, er det trygt å si at NMD R1 forblir i store Adidas ‘mest populære stil, så når et nytt samarbeid kommer ut av det blå, følger sneakerheads nøye.

Atmos X Adidas Originals NMD R1, som er sammen med Japans atmos, og har en svart netting øvre, med kontrasterende tre stripe -merkevarebygging som løper nedover sideveis og mediale sider. 3M snøringer Forsikre deg om at du blir sett i mørket, og en full lengde boost mellomsåle setter seg ned under for ekstra komfort og jevnere skritt. Å runde det hele, overdrev “adidas. Merket med de 3 stripene”; Merkevarebygging pryder tåboksen.

I følge våre kilder er Atmos X Adidas Originals NMD R1 satt til å gi ut i løpet av helgen 17. november. Vår gjetning er at det er eksklusivt for det japanske markedet, men sørg for å holde det låst på den eneste leverandøren i tilfelle dette endres! La oss få vite hva du synes om denne samarbeidende CREP i kommentarfeltet nedenfor! I relaterte nyheter gjenoppretter Atmos Nike Air Max Light 2 1994 -kolleksjonen.

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Adidas Heat, må du huske å sjekke ut det siste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post