Ghostly International X Vans slår seg sammen for et skummelt samarbeid

-bilde gjennom Vans
Siden 1999 har Ghostly International sementert seg som et av de mest innflytelsesrike plateselskapene i det 21. århundre. Med et arsenal av kritikerroste uavhengige artister under beltet, har det Brooklyn-baserte merket nå gått sammen med Vans for en sneakersamling som feirer deres 20-årsdag.

Tar på seg SK8-hi og glir på, er skøyteskoene malt i henholdsvis monokromatisk svart og hvitt fargetoner. Ghostly’s Ghoulish -logo er pepret over lerretets øvre i 3M, mens Vans -etiketter også ser ut. En co-branded innsåle har begge skoene i en dristig lilla fargetone, og for å runde det hele av, setter vulkaniserte gummi mellomsoller seg nedenfor for komfort som er ideelt for både studioet og halvrøret.

Bilde gjennom varebiler

Bilde gjennom varebiler
“Vi tenker på hver av våre over 500 utgivelser som samarbeid mellom artister, og vi er glade for å jobbe med et legendarisk merke som Vans.”; Forklarer spøkelsesaktig grunnlegger og kreativ regissør Sam Valenti. “De har alltid hatt musikk og kreativitet på deres kjerne. Sjansen til å designe sko med dem er en drøm som går i oppfyllelse. “;

Sett for å gi ut 1. oktober, er Ghostly International X Vans Collection en politimann, så sørg for at du følger med for mye mer utgivelsesinfo når den utvikler seg, samt en oppdatert liste over aksjer. Vil du legge disse til i samlingen din? Gi oss beskjed!

Bilde gjennom varebiler

Bilde gjennom varebiler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post