Tre fargerike Bape Stas er inngående i oktober

Hvis du er tilhenger av en badedipa, har du lyst til denne sesongen, ettersom etiketten nok en gang legger ut noen seriøst utmerkede farger fra Bape Sta Sneaker, Alle er elskede AF1 knock-off! Etter den vellykkede lanseringen av SK8 Sta-sneakeren, ser det ut til at designteamet var rett tilbake for å jobbe med å sammenstille disse estetisk behagelige colorways som uten tvil vil gjøre et verdig tillegg til rotasjonene til noe sneakerhead.

Først opp er en uanstrengt god grå hvit og svart gjengivelse som vil være den beste pålitelige stiftet, mens en livlig oransje og brun farge i stedet bruker opp et Halloween-esque utseende. Til slutt runder en flisegrå og svart versjon av ryggen med klassisk fargeblokkering som vil sørge for at dette er en hyppig spiller når det gjelder antrekkene dine.

Bilde ved hjelp av BAPE

Bilde ved hjelp av BAPE
Alle tre parene er laget av premium skinn som har blitt preget av Baps signatur ABC Camo -mønster, mens andre viktige detaljer inkluderer stjernelogoen som er sydd på både sideveis og mediale sider. Etikettens apehode-logo er til stede på hælen sammen med sølvfarget metall blonder dubraer for en førsteklasses finish.

Hvis du er så ivrig som vi er på disse kommende Bape Sta, må du sørge for å følge nøye med på Baps nettbutikk, da disse kommer til å slippe der og på fysiske detaljhandelsteder 2. oktober. I mellomtiden hold det låst ideelt her hos den eneste leverandøren for alle de nåværende fottøynyhetene og oppdateringene, og mens du er her, sjekk ut det nåværende knyttet til Billie Eilishs kommende Jordan -merkevaresamarbeid!

Bilde ved hjelp av BAPE

Bilde ved hjelp av BAPE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post