Eastside Golf X Air Jordan 4 G treffer en hull-i-ett

Den legendariske Air Jordan 4 er absolutt ingen fremmed når det gjelder golfinspirert makeovers, men Eastside Golf X Air Jordan 4 G kan bare være den beste iterasjonen ennå. Laget i samarbeid med proffgolfere Olajuwon Ajanaku og Earl Cooper, ble Eastside Golf -merket sin store debut i 2019 og har siden tatt golf- og streetwear -spillene med storm.

På en skarp hvit farge, er “Tech Grey” flekkete elementer veien gjennom, mens metalliske gulløyer tilbyr en slående kontrastpop som garantert vil vri hoder. Det klassiske AJ4 -nettingspanelet pryder de laterale og mediale sidepanelene, og under den ikoniske Nike Air mellomsåle er et sett med golfspikes. Dette er deretter dekorert med en lys gul illustrasjon som skildrer en mann som er i ferd med å svinge golfklubben sin mens tilskuere ser på.

Bilde via Eastside Golf
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Eastside Golf
Int’l frakt

Se mer

Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne Air Jordan 4 uten å nevne den lille karakteren som erstatter de vanlige Jumpman -motivene. Et brodert portrett av en svart mann med en gullkjede, denne unmissable logoen er en av hovedårsakene til at Eastside har gjort det sinnsykt godt de siste tre årene.

Eastside Golf X Nike Air Jordan 4 Golf forventes å være ganske begrenset, og vil slippe 7. august! La oss få vite hva du synes om dette enestående samarbeidet, og i relaterte nyheter er Aleali May X Air Jordan 4 forkledd med ørkenkamuflasje!

Bilde via Eastside Golf
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Eastside Golf
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post