Den off-white x Nike Blazer “Spooky Pack” får endelig en bekreftet utgivelsesdato

etter det som så ut til å være hundrevis av forsinkelser, den off-white x Nike “Spooky Pack” har endelig en bekreftet utgivelsesdato! Preeping for de skumle høstmånedene, vil den off-white x Nike Blazer slippe inn “All Hallows Eve” så vel som “Grim Reaper” -farger.

Førstnevnte er malt i en ren tonal farge, med ‘Hyper Jade’ aksenter i hele, så vel som en stor oransje swoosh som skyter ned sidepanelene som ligner fargen på gresskar. Sistnevnte ankommer derimot i en stealthy dyster reaperlignende nyanse, med hvit detaljering samt en komplementær swoosh for litt ekstra kontrast.

Den off-white x Nike Blazer “Spooky Pack” kommer til å gi ut 3. oktober, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! Er du begeistret for denne utgivelsen? Eller tror du det off-white x nike hype-toget har gått av skinnene? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet nedenfor! I relaterte nyheter, kan dette være den off-white X Converse Chuck Taylor All Star 2.0?

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Nike Heat, må du huske å sjekke ut de siste på slutten. Klær!

Bilder gjennom hypebeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post