Bli heldig med Pharrell Williams x Adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’

Hvis du leter etter det perfekte paret joggesko for å feire kinesisk nyttår, har Pharrell Williams og Adidas fått deg dekket med det varmt antipcated Pharrell Williams x Adidas Solar Hu Glide St ‘Cny’! Vi introduserer klokka 9.00 den 26. januar over i Adidas UK, dette er en must -politimann!

PHARRELL WILLIAMS X Adidas Solar Hu Glide St ‘Cny’ er malt i et utvalg av farger inkludert rødt, svart og gult, og er som et ultraøkning på steroider. En matt rød hælkopp har en allsidig Primeknit -øvre, en matt rød hælkopp er til stede rundt ryggen for ekstra støtte, og en komplementær full lengde boost mellomsåle sitter under føttene for ekstra komfort og jevnere skritt. For å avrunde designen, kan Energy Rail fra Solar Boost sees her, og den kinesiske karakteren for “Fortune” eller “Good Luck” pryder venstre sko.

Feir grisens år med stil med den splitter nye Pharrell Williams x Adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’! Lansering klokka 9 den 26. januar over i Adidas UK, la oss forstå om du vil være med, og sørg for å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen gratis akkurat nå! I Associated New, Adidas Y-3s vår/sommer 2019-kolleksjon er lettere enn lett!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Adidas Heat, må du huske å inspisere det siste her!

Bilder via heckgotkicks & Solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post