Et til fots blikk på Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’

Bilde ved hjelp av Yeezy Mafia
Da vi fikk vår første titt på Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ tidligere denne måneden, var vi ikke helt sikre på hvordan vi skulle føle oss. Selv om det å få ytterligere 700 farger er absolutt noe vi må feire, så gjengivelsen bare altfor lik fjorårets ‘statiske’ utgivelse. Nå har sneakerinnsidere Yeezy Mafia sluppet løs massevis av på fotskudd, og de har ombestemt oss fullstendig.

Uten tvil en av de beste Adidas -sneakeren i 2019, er ‘sykehusblått’ veldig subtil, men veldig slående på samme tid. Den beste blandingen mellom ‘saltet’ og ‘tregheten’, gråete blå toner tar over hele øvre, som er laget av en nett- og semsket skinn som bare er ren luksus.

Bilde ved hjelp av yeezy mafia
Nedenfor under finner du en aggressivt stil mellomsåle som huser en full lengde for å forbedre komfort som virkelig er spillendring. Dette blir berørt med skimrende sølvfarger rundt hælen og foret med en mørk kullgummi yttersåle, og avslutter utseendet.

Definitivt en av Kanye Wests beste joggesko noensinne, er Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ forventet å falle bare en dag etter debuten til hans “Jesus er konge”; Album 28. september. Vil du ta et par? La oss få vite hva du tenker på, og følg med på mye mer utgivelsesinfo når den utvikler seg!

Bilde ved hjelp av yeezy mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post