Air Jordan 1 Retro High OG “Light Smoke Grey” er denne helgens hotteste utgivelse

hvis du ikke klarte å kopiere Dior X Air Jordan 1 High forrige uke, bekymre deg ikke, som Air Jordan 1 Retro High High OG “Light Smoke Grey” er den nest beste tingen. En sneaker som har vært på radaren vår fordi mars, ikke glem å politisere når de endelig slipper denne helgen 11. juli!

Arbeidet med en premium hvitt skinnbase, paneler av “lett røykgrå” semsket skinn til tåboksen, hælen og snøresystemet for ekstra luksus. Mens Nike nettopp kunne ha forlatt den der og kalt det en dag, valgte de å injisere en pop med “varsity rød” rundt ankelen for en slående kontrast som garantert vil vri hoder.

Bilde gjennom Nike
Air Jordan 1s signaturvingede basketball gjør sin tilstedeværelse kjent, og for å runde det hele, glir en mørklagt ut swoosh elegant over sidene og mediale sider, og avslutter den enkle, men slående estetikken.

I løpet av vår vei denne helgen 11. juli er Nike Air Jordan 1 Retro High OG “Light Smoke Grey” en viss mye politimann for enhver samling, så sørg for at du holder den låst hos den eneste leverandøren hvis du vil garantere en W! Vil du ta et par? Gi oss beskjed, og mens du er her, har Air Jordan 1 Low Quai 54 blitt avduket!

Bilde gjennom Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post